Basistraining Design ThinkingBasistraining Design Thinking

Design Thinking is een ontwerpmethode die zorgorganisaties helpt te innoveren vanuit de behoefte van de eindgebruiker of klant. Tevens biedt Design Thinking een kader waarmee u ideeën snel omzet in concrete producten of diensten. Na de training Design Thinking van TBinnovators bent u in staat om innovaties te bedenken én realiseren die van toegevoegde waarde zijn voor uw klant of eindgebruiker. 

 

Inleiding

Na afloop van de training bent u in staat om de methode van Design Thinking toe te passen op een vraagstuk binnen uw eigen zorgorganisatie. Tijdens de training komt u meer te weten over de theorie achter Design Thinking. Ook doorlopen we het volledige proces van Design Thinking, zodat u de meerwaarde van de methodiek zelf kunt ervaren. In de training krijg u veel praktische tips en tricks aangeboden die u helpen om de methodiek van Design Thinking effectief in de praktijk in te zetten.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen in de gezondheidszorg die aan de slag wil met de methode van Design Thinking. Voor deze training wordt dan ook geen voorkennis of ervaring met Design Thinking verwacht. Na het doorlopen van deze basistraining ben je in staat om het proces van Design Thinking zelfstandig in te richten en te doorlopen.

Duur

De basistraining Design Thinking duurt 1 dag.

Trainers

De training wordt gegeven door zorginnovators die veel kennis en ervaring hebben met (Service) Design Thinking in de zorgpraktijk. De trainers hebben zowel theoretisch- als praktijk kennis over Design Thinking.

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 500 exclusief 21% BTW, per deelnemer. De training wordt op dit moment alleen In-Company aangeboden en vindt doorgang bij minimaal 10 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers per sessie bedraagt 12. De benodigde literatuur is bij de prijs inbegrepen.

Aanmeldformulier

Interesse?

Wilt u meer weten over de inhoud van deze basistraining Design Thinking? Of bent u geïnteresseerd in het volgen van deze training? Neem dan contact met ons op!