ImplementatieImplementatie

Het implementeren van een innovatie in de digitale zorg van morgen is een uitdaging! Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een succesvol verandertraject voor 25% bestaat uit technologische- en 75% uit sociale innovatie. Implementatie is daarom meer dan alleen het aanschaffen van een (technologische) innovatie. Bij TBinnovators geloven wij dat het implementeren van innovaties zowel een organisatorisch- als veranderkundig proces is. Samen met onze opdrachtgevers streven wij naar een duurzame borging van de innovatie in de organisatie, de dagelijkse werkroutines én het gedrag.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Wij helpen onze klanten bij de implementatie van innovaties in de digitale zorg van morgen. Van het schrijven van een implementatieplan tot volledig implementatiemanagement. Ook verzorgen wij trainingen over het implementeren van innovaties. Al onze diensten zijn gebaseerd op (wetenschappelijk) bewezen methoden en technieken, maar zeker ook op onze eigen praktijkervaring.

Implementatie Advies

Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren uw projectteam bij de implementatie van innovaties in de digitale zorg van morgen.


Contact

Implementatie Management

Wilt u de regie voor de implementatie van uw innovatie volledig uit handen geven? Wij zorgen middels project- en verandermanagement voor de realisatie van de planning en het duurzaam gebruik van de innovatie.


Contact

Implementatie Trainingen

Wij zorgen ervoor dat professionals beschikken over de juiste implementatiekennis- én vaardigheden om de innovatie op een succesvolle manier in uw organisatie te implementeren én duurzaam te borgen.


Contact

Implementatiemanagement


Voorbereiding

In deze fase vinden activiteiten plaats voor de start van de implementatie. Hierbij kan o.a. worden gedacht aan het formeren van een projectteam, het opstellen van een implementatieplan met implementatiewijzer en diverse activiteiten rondom communicatie.

Realisatie

In deze fase wordt de innovatie zichtbaar in de praktijk. Het implementatieplan wordt in deze fase uitgevoerd. Het opleiden van medewerkers en/of cliënten in het gebruik van de innovatie vindt ook in deze fase plaats.

Gebruik

In deze fase wordt de innovatie daadwerkelijk in de praktijk in gebruik genomen en ondersteunen en begeleiden wij medewerkers in het gebruik van de innovatie. Pijnpunten worden zo snel als mogelijk opgelost.

Nazorg

In deze fase staat inbedding en borging van de innovatie in de organisatie centraal. Op basis van de implementatiewijzer wordt 3 maanden na afloop van de implementatie een check gedaan en worden verbeteradviezen geformuleerd.

Onze klanten

Klanten van TBinnovators kiezen bewust voor onze expertises. We inspireren onze klanten om niet alleen nieuwe wegen te ontdekken, maar ook te bewandelen. Door onze jarenlange (praktijk)ervaring in de gezondheidsheidszorg begrijpen wij zorgorganisaties als geen ander en kunnen wij samen impact creëren. Bij TBinnovators werken wij dan ook niet voor, maar samen mét onze klanten. Met onderstaande innovatieve klanten hebben wij al mogen samenwerken


Stimuleringsregeling Ehealth Thuis (SET)

Centraal staat het implementeren en opschalen van een zorginnovatie in de thuiszorg.

De activiteiten binnen de SET-regeling zijn gericht op het opschalen én borgen van e-health toepassingen in uw organisatie, inclusief het opleiden van zorgprofessionals en het informeren en trainen van cliënten en mantelzorgers.

Wij ondersteunen zorgorganisaties bij het aanvragen én uitvoeren van een SET subsidie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Contact

Subsidie voor implementatie- en opschalingscoaching

Met deze subsidieregeling kunnen zorgorganisaties een externe coach inhuren die adviseert over implementatie- en opschalingsvraagstukken. Het doel van deze subsidie is om innovaties beter en sneller te laten landen in de zorg.Wij ondersteunen zorgorganisaties bij het aanvragen en uitvoeren van deze subsidie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Of het nu gaat om het bedenken en uitwerken van een implementatiestrategie of het implementeren van een technologische innovatie of een nieuwe werkwijze, niets is ons te gek! Wij denken graag met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.


Contact