Over OnsWie zijn wij?

TBinnovators is een innovatiebureau dat zich richt op innovatie in de digitale zorg van morgen! Wij zijn ontstaan uit passie voor de zorg, innovatie en technologie. Onze dagelijkse praktijkervaring combineren wij met kennis uit de wetenschap. Hierdoor weten wij wat wel en wat niet werkt. Vanuit onze overtuiging dat innoveren en veranderen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, richten wij ons op de ontwikkeling van de organisaties, het team en de  professional. Samen met u willen wij het verschil maken!

Wij beschikken over een groot netwerk van deskundige freelancers en partners op het gebied van innovatie, technologie en verandermanagement. Afhankelijk van uw innovatievraagstuk zetten wij de juiste (combinatie van) deskundigheid in.

Tom Brandsma - Rene Verkaart

De directie van TBinnovators

Drs. Tom Brandsma MA

Directeur | Innovatieadviseur

Tom heeft ongeveer 8 jaar in de zorg gewerkt. In deze 8 jaar heeft hij diverse functies vervult zoals beleidsmedewerker, adviseur zorgvernieuwing, projectleider en secretaris van de Raad van Bestuur. Tom heeft een grote passie ontwikkeld voor (technologische) innovaties. Hij volgt de digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg op de voet! Dagelijks is hij in gesprek met diverse start-ups, zorgorganisaties, zorgprofessionals en relevante opleidingsinstanties.

Op dit moment is Tom kandidaat promovendus aan de Open Universiteit (OU) en is hij als onderzoeker verbonden aan het Lectoraat Employability van de Zuyd University of Applied Sciences. In 2018 studeerde Tom Cum Laude af voor de opleiding Personal Leadership in Innovation and Change (MA) waar hij onderzoek deed naar de acceptatie van technologie door zorgprofessionals. In 2012 studeerde hij af als Master of Science (MSc /Drs.) aan het Instituut Beleid en Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daarvoor studeerde Tom gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht.

Onze werkwijze

Wij hebben een visuele aanpak
Wij werken zoveel als mogelijk visueel. Met behulp van onze tools (canvassen) proberen wij het visuele denken en ontwerpen zo veel als mogelijk te stimuleren.

Wij zijn gepassioneerd over innovatie en de zorg
Wij werken altijd vanuit onze passie om met innovatieve oplossingen de zorg te verbeteren. Al onze activiteiten vervullen wij dan ook met aanstekelijk enthousiasme en energie!

Wij werken altijd in co-creatie
Wij innoveren altijd in co-creatie. Samen bereik je immers meer dan alleen. In onze activiteiten betrekken wij dan ook zoveel mogelijk relevante stakeholders. Dit kunnen medewerkers vanuit de interne organisatie zijn, maar ook belangrijke externe stakeholders.

Anderen over ons

Tom is binnen het VVT samenwerkingsverband Noord- en Midden Limburg (Zorgconnect) de projectleider voor de actielijn innovatie. Samenwerken staat bij Tom centraal, hij is een verbinder waarbij hij altijd oog heeft voor het uiteindelijke resultaat. Plezier in het werk straalt hij zeker uit en weet dit ook over te brengen op anderen. Een projectmanager pur sang!

quote
Anouk Hanssen
Programmamanager Transitiemiddelen NM-Limburg

Ik heb Tom leren kennen als een resultaatgerichte projectmanager. Tom is prima in staat te schakelen tussen verschillende belangen. Hierin pakt hij een sleutelrol om vanuit het gemeenschappelijk belang resultaat neer te zetten. Tom denkt snel en overziet het geheel. Verder is hij iemand die de toepasbaarheid van technische innovatie doorziet en dit kan verbinden aan de mogelijkheden die er zijn.

quote
Karin Veltstra
Raad van Bestuur Vivantes ouderenzorg

Al meerdere projecten door Tom laten begeleiden. Heb hem leren kennen als een zeer gedreven iemand die oog heeft voor resultaat en vooral hoe je dit bereikt in de samenwerking. Hij blijft goed overzien en heeft daarbij oog voor detail. Tom is iemand die het belangrijk vindt dat er een goede voorbereiding en basis ligt, zodat er voor alle betrokkenen ook het meeste uit het project gehaald wordt. Hij gaat voor de lange termijn, werkt daadkrachtig en houdt de vaart erin. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat mensen mee willen.

quote
Esther Voeten
Bestuurder Zorgstichting 't Heem

Ik heb Tom leren kennen als een gedreven persoon die naar de toekomst kijkt. Tom weet als geen ander mensen te enthousiasmeren en neemt mensen mee in de ontwikkeling van de zorg en zet je aan het denken. Zijn kennis over zorg en innovatie is enorm.

quote
Wim Nobbe
Directeur Ergocare

Ik heb Tom leren kennen in het kader van het regionale programma BIZI (Brabant implementeert zorginnovatie) waarbij hij projectleider digitaal vaardig was. Tom is een gedreven persoonlijkheid, gaat voor resultaat en verliest daarbij de doelstelling van het project niet uit het oog. Hij heeft veel kennis op het gebied van innovatie en implementatie en weet dit op enthousiaste wijze over te brengen.
Het is een plezier om met Tom te mogen werken!

 

quote
Dennis Spierings
Teammanager Lindelaan (Laverhof)

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Contact